3 thoughts to “Discovery of gravitational waves inspires new homeopathic remedy”

 1. Meneer, jammer dat u zo bang bent voor homeopathie. Mij helpt het echt, ik ben zeer allergisch voor veel reguliere medicijnen… Daaraan ben ik bijna overleden.
  Hopelijk, als u wat ouder bent, gaat u anderen misschien begrijpen.
  Succes met de zoektocht naar een nieuwe baan.

  Met vriendelijke groet,

  Anne Slim-van Hengel

  1. ‘Bang voor homeopathie’? Allerminst, maar ik ben wel nogal tegen misleiding, er is geen enkel bewijs voor de werking van homeopathie en dat is niet gek gezien de bizarre theorieën waar het allemaal op gebaseerd is. Homeopaten weten dat eigenlijk ook wel en steken al iets van 150 jaar hun kop in het zand, zie bijv. http://skepsis.nl/similiaprincipe/

   Op deze website heb ik gekozen voor Engels als voertaal. Verdere reacties in het Nederlands zal ik mogelijk daarom verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked * Your comment might stay in the moderation queue for some time, especially if it is your first comment on this site. Usually all comments will be published, even if they express extreme disagreement with my writing, but I suggest that you find another place to leave rude and offensive comments. Also completely anonymous and non-English comments are not likely to pass moderation. Also read the Privacy Policy.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.